EN
 FR

Corporate identity management

Huisstijlmanagement is een must voor wie een sterk merk wil bouwen én behouden. Omdat in een bedrijf doorgaans verschillende afdelingen dragers in de huisstijl creëren, krijg je al snel verschillen in de manier waarop die stijl wordt toegepast. Een centraal beheer van de huisstijl kan dat vermijden. Het laat je toe ervoor te zorgen dat iedereen de huisstijl correct, consequent én kostenbewust toepast.

Niet alleen externe partners zoals drukkerijen en beletteraars moeten de huisstijl correct toepassen, maar ook je eigen personeel. Met een aantal tools en de juiste technische knowhow kan je een consequente toepassing makkelijker afdwingen:

 • Microsoft Office solutions
  Sjablonen voor Microsoft Word, Excel en Powerpoint maken deel uit van elke goede huisstijl. Macro's, toolbars, databasekoppelingen ... hebben voor Lemento geen geheimen.
 • Logobank
  Via de logobank kan je je logo downloaden in het correcte fileformaat voor de juiste toepassing. Of het nu Pantone, CMYK of zeefdruk is, alle files zijn beschikbaar. Ook voor digitale toepassingen zoals powerpoint en internet zijn files aanwezig.
 • Imagebank
  Via de beeldenbank kan je de foto's ter beschikking stellen van derden en medewerkers. Zo ben je zeker dat iedereen altijd en overal geschikte foto's gebruikt.
 • Online print publishing
  Via onze gebruiksvriendelijke print publishing-module creëer je online je visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en download of verstuur je drukklare files naar de drukkerij van je eigen keuze. Volledig in je eigen huisstijl. En dat zonder grafische software of tussenkomst van een DTP'er of grafisch vormgever.
 • Huisstijlwebsite
  Een onlinehuisstijlhandboek heeft als groot voordeel dat het altijd up-to-date is. Bovendien kan je bij elke huisstijldrager onmiddellijk ook bronfiles ter beschikking stellen als downloads. Uiteraard kan een huisstijlwebsite een logobank, imagebank en online print publishing module bevatten.
 

© 2023 Lemento
Stanislas Leclefstraat 18
BE-2600 Berchem
T +32 3 218 10 30
info@lemento.com

THINK
Corporate identity audit
Brand strategy
Brand architecture
Brand positioning
Corporate branding toolkit

CREATE
Logo design
Name creation
Visual and verbal identity
360° Branding
CI implementation

GROW
Brand launch
Corporate communication
B2B Communication
Employer branding
Internal communication

MANAGE
Brand guidelines
Logobank
Imagebank
Microsoft Office solutions
Online brand platform
 EN  FR