EN
 FR
 

Hostbasket
Digitale oplossingen, frisse identiteit

Hostbasket is de grootste onafhankelijke specialist in hosting en domeinnaamregistratie in België, met meer dan 15.000 sites, 700 dedicated servers, 35.000 domeinnamen, 50.000 professionele e-mailgebruikers en een netwerk van ruim 600 partners. Hostbasket is opgericht in 2000 en is een dochter van Telenet.

 

Vaststellingen

Van bij de start richt Hostbasket zich op 'techneuten'. De focus is heel technisch, met altijd de nieuwste softwareversies en de nieuwste scripts. Dankzij die positionering is Hostbasket een wereldwijde nichespeler, gespecialiseerd in domeinnamen en hosting. Maar gaandeweg is er een nieuwe doelgroep bijgekomen: de niet-techneuten. Zij willen gewoon een eenvoudige hosting of domeinnaamregistratie en voelen zich minder aangesproken door de uitstraling van Hostbasket.

 

Strategie en aanpak

Door minder op de technische aspecten en meer op de klantgerichtheid te focussen, slagen we erin het puur technische profiel van Hostbasket te doorbreken. Lemento restylet het logo en ontwikkelt een stijl die accentueert dat Hostbasket een solution provider is, en dus veel meer doet dan alleen hosten. Het resultaat is een frisse identiteit met internationale uitstraling, en één lijn in de communicatie.

 
© 2016 Lemento nv
Stanislas Leclefstraat 18
BE-2600 Berchem
T +32 3 218 10 30
info@lemento.com
THINK
Corporate identity audit
Brand strategy
Brand architecture
Brand positioning
Corporate branding toolkit
CREATE
Logo design
Name creation
Visual and verbal identity
360° Branding
CI implementation
GROW
Brand launch
Corporate communication
B2B Communication
Employer branding
Internal communication
MANAGE
Brand guidelines
Logobank
Imagebank
Microsoft Office solutions
Online brand platform
 EN  FR