FR

Seminaries en studiedagen

De Buren

Op dinsdag 18 mei 2010 was Tom Vanderbauwhede uitgenodigd als branding expert  op het debat "Cultural branding of Europe", dat georganiseerd werd door De Buren. Tom ging in debat met Katherine Watson (European Cultural Foundation) en Irini Ivoni Pari (European Economic and Social Committee). Martin Hope (British Council) was de moderator. Meer info op deburen.eu.

 

Artevelde Hogeschool Gent

Op donderdag 10 december 2008 kregen de studenten marketing en communicatie een presentatie met als titel Branding: de kracht van een logo. Tom Vanderbauwhede gaf een algemene toelichting bij de Corporate Brand Matrix en besprak als uitgebreide case de evolutie van het Fortis merk.

 

Stichting Marketing Jongeren

Op maandag 1 december 2008 sprak Tom Vanderbauwhede rond het thema Corporate rebranding voor de Stichting Marketing Jongeren in Antwerpen. Een 200-tal studenten en ook een aantal docenten volgden met bijzondere interesse de presentatie in de aula van de Karel de Grote Hogeschool. 

 

Reputation Institute Conference in Beijing

Op vrijdag 30 mei 2008 gaf Tom Vanderbauwhede een uiteenzetting rond het thema "Building strong brands in China". Hij beantwoordde de volgende vraag: Kunnen Chinese bedrijven de Corporate Brand Matrix gebruiken in rebranding projecten? Het werd alweer een boeiende presentatie waarvoor zowel academici als communicatieprofessionals heel wat interesse toonden.

 

Walk of Colour in Media and Marketing

Op 14 maart 2008 bracht Tom Vanderbauwhede tijdens de studiedag van de Arteveldehogeschool Gent een sessie over Kleur en Corporate Identity. Met als titel "Ooit al groene energie gezien" gaat het hierbij niet zozeer over de emotionele benadering van kleur, maar wel over de rationele: corporate kleuren in bepaalde sectoren, na fusie en overname, als middel bij positionering ...

Meer info op project.arteveldehs.be/walkofcolour.

 

Maak werk van een sterk merk: merkenbeleid en coporate identity bij de overheid

Tom Vanderbauwhede was op dinsdag 20 maart 2007 één van de gastsprekers op een studiesessie voor de communicatieverantwoordelijken van de Vlaamse overheid. Deze studievoormiddag werd georganiseerd door de afdeling Communicatie van de Vlaamse overheid

De Vlaamse overheid als sterk merk, daar draaide het allemaal om op de vijftiende vormingssessie.

  • Wat is merkenbeleid en waarin verschilt het van corporate identity?
  • Hoe kan een overheid daarmee aan de slag?
  • Hoe wordt dit gerealiseerd zowel naar interne als externe doelgroepen?

Meer info: Studiesessies op Vlaanderen.be

 

© 2018 Lemento
Stanislas Leclefstraat 18
BE-2600 Berchem
T +32 3 218 10 30
info@lemento.com

THINK
Corporate identity audit
Brand strategy
Brand architecture
Brand positioning
Corporate branding toolkit

CREATE
Logo design
Name creation
Visual and verbal identity
360° Branding
CI implementation

GROW
Brand launch
Corporate communication
B2B Communication
Employer branding
Internal communication

MANAGE
Brand guidelines
Logobank
Imagebank
Microsoft Office solutions
Online brand platform
 FR