EN
 FR
 

Voxtron
Dynamisch, open en competent

Voxtron is een multinational, actief in de de sector van de Unified Communications, met gespecialiseerde software oplossingen voor call & contact centers en interactive voice response. Voxtron heeft zijn headquarters in Temse, en heeft grote KMO's en grote ondernemingen als klant.

Vaststellingen
Voor heel wat klanten is de software van Voxtron geëvolueerd tot een bedrijfskritische toepassing. De 3 producten die Voxtron vandaag aanbiedt, zullen bovendien geïntegreerd worden in één product suite. De lancering van deze oplossing, die alle andere bundelt en vervangt, is de aanleiding om tegelijk ook de corporate identity aan te pakken.

Strategie en aanpak
De nieuwe brand identity geeft duidelijk weer waar Voxtron voor staat: dynamisch, open en competent. Lemento realiseerde het nieuwe logo, de corporate identity en implementeerde dit verder in o.a. stationery, office templates, corporate brochure, online marketing solutions en corporate website. "We zijn zeer verheugd dat onze nieuwe corporate identity op succesvolle wijze de waarden weergeeft zoals die ook door onze klanten herkend worden", stelt Ralf Mühlenhöver, managing director van Voxtron Germany. De nieuwe brand identity wordt gelanceerd op CallCenterWorld 2010 in Berlijn.

Vorige  |  Volgende

 
© 2016 Lemento nv
Stanislas Leclefstraat 18
BE-2600 Berchem
T +32 3 218 10 30
info@lemento.com
THINK
Corporate identity audit
Brand strategy
Brand architecture
Brand positioning
Corporate branding toolkit
CREATE
Logo design
Name creation
Visual and verbal identity
360° Branding
CI implementation
GROW
Brand launch
Corporate communication
B2B Communication
Employer branding
Internal communication
MANAGE
Brand guidelines
Logobank
Imagebank
Microsoft Office solutions
Online brand platform
 EN  FR