EN
 FR
 

Van Hoecke
Beleef de beweging!

Van Hoecke, opgericht in 1967, is een specialist in functioneel meubelbeslag. Het bedrijf levert alles wat nodig is om intensief gebruikte meubelonderdelen vlot te laten openen, sluiten, draaien en glijden. Dat zijn in de eerste plaats scharnieren en lade- en klapsystemen. Van Hoecke is actief in de Benelux en is exclusief verdeler van het merk Blum.

 

Vaststellingen

De corporate brochure is achterhaald en geeft al lang niet meer weer wat Van Hoecke doet. Het bedrijf zoekt een partner om boodschap en vorm zo op elkaar af te stemmen dat je een stukje kunst krijgt dat door de stakeholders met respect wordt behandeld, en niet wordt weggegooid.

 

Strategie en aanpak

De corporate brochure van Van Hoecke heet 'Beleef de beweging!'. Het verhaal van Van Hoecke wordt gebracht via de verschillende stakeholders: hoe luisteren we naar hen, hoe maken we hun leven aangenamer, hoe werken we samen. Voorts communiceren we over die factoren die het imago van een bedrijf bepalen. In de vormgeving hanteren we Forms Follows Function in combinatie met de best practices uit information design.

 
© 2016 Lemento nv
Stanislas Leclefstraat 18
BE-2600 Berchem
T +32 3 218 10 30
info@lemento.com
THINK
Corporate identity audit
Brand strategy
Brand architecture
Brand positioning
Corporate branding toolkit
CREATE
Logo design
Name creation
Visual and verbal identity
360° Branding
CI implementation
GROW
Brand launch
Corporate communication
B2B Communication
Employer branding
Internal communication
MANAGE
Brand guidelines
Logobank
Imagebank
Microsoft Office solutions
Online brand platform
 EN  FR