EN
 FR
 

Munic Gems
Briljante re-branding

Munic Gems is een van 's werelds grootste diamantbedrijven in ruw volume. Het bedrijf, opgericht in 1988, is actief in ruwe en geslepen diamant van verschillende kwaliteit maar ook in juwelen. Munic Gems heeft vestigingen in Antwerpen, Dubai, Mumbai en New York, en onderhoudt bevoorrechte relaties met Rio TInto, BHP Billiton, ALROSA en Aber.

 

Vaststellingen

Dankzij jarenlange inspanningen is Munic Gems een zeer succesvolle onderneming. Een nieuwe strategie om als geïntegreerd diamantbedrijf te werken maakt een nieuwe identiteit en merkarchitectuur noodzakelijk.

 

Strategie en aanpak

Als merkstrategie kiest Lemento voor een visuele afzenderidentiteit (visual endorsed brand identity). Het beeldmerk is de kern in het verhaal. Het is een letterlijk en figuurlijk schitterend symbool dat samen met het woordmerk de waarden en toekomstvisie als geïntegreerde diamantonderneming perfect weergeeft. Behalve voor het logo en de visuele identiteit tekent Lemento ook voor de correspondentieset, Office-documenten en enkele communicatietools.

 
© 2016 Lemento nv
Stanislas Leclefstraat 18
BE-2600 Berchem
T +32 3 218 10 30
info@lemento.com
THINK
Corporate identity audit
Brand strategy
Brand architecture
Brand positioning
Corporate branding toolkit
CREATE
Logo design
Name creation
Visual and verbal identity
360° Branding
CI implementation
GROW
Brand launch
Corporate communication
B2B Communication
Employer branding
Internal communication
MANAGE
Brand guidelines
Logobank
Imagebank
Microsoft Office solutions
Online brand platform
 EN  FR