EN
 FR
 

Atos Origin
Van scanners naar lezers

Atos Origin is gespecialiseerd in adviesverlening, systeemintegratie en managed operations. Het internationale IT-bedrijf draait met 50.000 medewerkers een jaarlijkse omzet van 5,5 miljard euro (2007) en is actief in veertig landen.

 

Vaststellingen

Atos Origin heeft technische problemen met zijn templates. Ze zijn gekoppeld aan een document management systeem en een verbinding met het bedrijfsnetwerk is noodzakelijk om een nieuw document te creëren. De documenten zijn bovendien niet in lijn met de huisstijl, en de inhoud is niet goed gestructureerd.

 

Strategie en aanpak

Na analyse van de technische, structurele en vormgeeflijke problemen creëert Lemento helder vormgegeven templates die volledig in de nieuwe huisstijl passen. De inhoud wordt geherstructureerd volgens de regels van information design. Vorm en inhoud worden geïntegreerd in state-of-the-art-templates voor Word (proposal), Excel (charts) en Powerpoint (schema's). Na de testfase introduceert Lemento de templates bij de medewerkers van Atos Origin via workshops, zowel in het Nederlands, Frans als Engels.

 
© 2016 Lemento nv
Stanislas Leclefstraat 18
BE-2600 Berchem
T +32 3 218 10 30
info@lemento.com
THINK
Corporate identity audit
Brand strategy
Brand architecture
Brand positioning
Corporate branding toolkit
CREATE
Logo design
Name creation
Visual and verbal identity
360° Branding
CI implementation
GROW
Brand launch
Corporate communication
B2B Communication
Employer branding
Internal communication
MANAGE
Brand guidelines
Logobank
Imagebank
Microsoft Office solutions
Online brand platform
 EN  FR