EN
 FR
 

Albe De Coker
Van 1 tot 1 miljoen exemplaren

Albe De Coker is het resultaat van de fusie tussen drukkerij Albe en De Coker Document Facilities. Voor digitale druk, vellen-offset en print on demand is de drukkerij een van de grootste en modernste in de Benelux. De fusie leidt tot maximale synergie; Albe was gespecialiseerd in groot formaat en grote oplage, De Coker in klein formaat en kleine oplage.

 

Vaststellingen

Uiteenlopende culturen en visies samenbrengen is de eeuwige uitdaging bij fusies en overnames. Dat is bij Albe De Coker niet anders. Bovendien is het cruciaal dat de klanten de fusiegroep snel kennen, weten wat die te bieden heeft, en klant blijven. Brand awareness, brand knowledge, brand image!

 

Strategie en aanpak

Lemento creëert de naam Albe De Coker in een best of both worlds-concept. De combinatienaam weerspiegelt de merger of equals-strategie, met respect voor het verleden en een duidelijke visie voor de toekomst. Voor de positionering op de markt wordt 'Van 1 tot 1 miljoen' het centrale thema. Voor het logo, de visuele identiteit en de communicatie gaat Lemento voor sober en no-nonsense. Dat wordt vertaald in de correspondentieset, publicaties, powerpoint en website. De lanceringscampagne geven we vorm met als duidelijke boodschap: één naam, één bedrijf, oneindig veel mogelijkheden.

 
© 2016 Lemento nv
Stanislas Leclefstraat 18
BE-2600 Berchem
T +32 3 218 10 30
info@lemento.com
THINK
Corporate identity audit
Brand strategy
Brand architecture
Brand positioning
Corporate branding toolkit
CREATE
Logo design
Name creation
Visual and verbal identity
360° Branding
CI implementation
GROW
Brand launch
Corporate communication
B2B Communication
Employer branding
Internal communication
MANAGE
Brand guidelines
Logobank
Imagebank
Microsoft Office solutions
Online brand platform
 EN  FR